Apartament apartament me 2 dhoma Ljubljana, Šiška, Dravlje, Çmimi: 650,00 € në muaj

Informacione bazë

Çmimi:
650,00 € në muaj 
Transaksioni:
Për qira
Kodi i njoftimit:
OS25830SD
Lloji i pronës:
Apartament
Tipi:
apartament me 2 dhoma
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Ljubljana, Šiška, Dravlje
Viti i ndërtimit:
1981
Viti i rinovimit:
2019
Kati:
3.
Madhësia:
45,70 m²

Kontakti

Sara Ducman
GSM:
030/252-000
Telefon:
01/244-5000
Ljubljana nepremičnine d.o.o.
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana
Telefon:
+386 1 244 50 00
Fax:
+386 1 244 50 04

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Apartament apartament me 2 dhoma, Ljubljana, Šiška, Dravlje

1 nga 13

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

V Dravljah na Brilejevi ulici, oddamo delno prenovljeno 2-sobno stanovanje. Nahaja se v 3. nadstropju stavbe z dvigalom.

Uporabna površina stanovanja je 45,7m2. Tloris obsega ločeno dnevno sobo z novo in kvalitetno vgradno omaro, ločeno kuhinjo z novo belo tehniko, spalnica, kopalnica s pralnim strojem ter predprostor z omarami. 

Ogrevanje je na toplarno. Stanovanju pripada eno parkirno mesto v garaži pod stavbo in kolesarnica ter klet.

Stanovanje je primerno za posameznika ali par. 

Vabljeni na ogled!

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 650 EUR plus 22 % DDV.

In Dravlje on Brilejeva Street, a partially renovated 2-bedroom apartment is available. Located on the 3rd floor of an elevator building.

Usable area of the apartment is 45,7sqm. The floor plan includes a separate living room with a new and high quality built-in wardrobe, a separate kitchen with new appliances, a bedroom, a bathroom with a washing machine and a hall with cupboards.

The heating is on the heating plant. The apartment has one parking space in the garage under the building and a bike shop and a basement.

The apartment is suitable for an individual or a couple.

Welcome to visit!

Landlord's condition for the transaction: The lessee assumes payment for part of the cost of drawing up the lease, which includes the following actions of the realtor: performing the handover of the property and drawing up the minutes, participation in the transcription of subscriptions, preparation and storage of pictorial material, ie the tenant pays 650,00 EUR for the advertised rent plus 22% VAT.

Njoftime të ngjashme

Apartament apartament me 2 dhoma Ljubljana, Šiška, Šiška

Për qira
Madhësia: 45,70
Çmimi: 650,00 € në muaj

Apartament Garsoniere Ljubljana, Vič Rudnik, Vič

Për qira
Madhësia: 30,80
Çmimi: 550,00

Apartament apartament me 2.5 dhoma Ljubljana, Center, Center

Për qira
Madhësia: 58,30
Çmimi: 1.200,00 € në muaj

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com