Apartament apartament me 2 dhoma Ljubljana, Šiška, Çmimi: 180.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
180.000,00 
Transaksioni:
Kërkoj të blej
Kodi i njoftimit:
KS00634AD
Lloji i pronës:
Apartament
Tipi:
apartament me 2 dhoma
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Ljubljana, Šiška
Përshkrimi i Zonës:
dvosobno stanovanje Tugomerjeva ulica
Kati:
S'ka të dhëna
Madhësia:
60,00 m²

Kontakti

Moneta Invest
Kamniška ulica 41
GSM:
041 620 691, 051 697 917
Telefon:
+386 1 43 63 022
Fax:
+386 (0)1 43 64 167

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo

Përshkrim

Ljubljana šiška; dvosobno ali trisobno stanovanje v urejenem bloku ali stolpnici, po možnosti z urejenim parkiranjem, najraje v bližini Tugomerjeve ulice ali v bližnji okolici iščemo za znano stranko. Cena: 180.000,00 EUR Prevzem je možen po dogovoru.

Ljubljana Siska; dvosobni ili trosobni stan u lijepoj blok ili tornja, po mogućnosti s uređenom parking, većina Tugomerjeva ulica ili okolice za 180.000 eura potraga za poznatog kupca. Dolazak je moguć po dogovoru.

Ljubljana Siska; Wohnung Zwei-Zimmer-oder Drei-Zimmer in schönem Block oder Turm, vorzugsweise mit geregeltem Parkplatz, die meisten Tugomerjeva Straße oder Umgebung zu 180.000 EUR Suche nach einem bekannten Kunden. Check-in ist nach vorheriger Absprache möglich.

Lubiana Siska; bilocale o trilocale nel blocco bella o una torre, preferibilmente con un parcheggio regolamentato, la maggior parte via Tugomerjeva o la zona circostante per 180.000 euro di ricerca per un cliente conosciuto. Check-in è possibile previo accordo.

Ljubljana Šiška; two-bedroom or three-roomed apartment in an organized block or tower, if possible by arranged parking, preferably Tugomerjeva street or nearby neighborhood, up to EUR 180,000, we are looking for a known client. Takeover is possible by arrangement.

Љубљана Шишка; двособни или трособни стан у лепом блок или куле, пожељно са регулисаним паркинг, већина Тугомерјева улица или околина за 180.000 евра потрага за познатог купца. Проверите у је могуће претходног договора.

Любляна Siska; две комнаты или три-комнатная квартира в хорошем районе или башнях, желательно с регулируемой стоянкой, большинство улицы Tugomerjeva или его окрестности до 180000 EUR поиска известного клиента. Заезд возможен по предварительной договоренности.

Ljubljana Siska; deux pièces ou un appartement de trois pièces dans le bloc agréable ou une tour, de préférence avec un parking réglementé, la rue Tugomerjeva ou aux alentours de 180000 EUR recherche pour un client connu. Arrivée est possible par arrangement préalable.

Ljubljana Siska; De dos habitaciones o apartamento de tres habitaciones en buen bloque o torre, de preferencia con estacionamiento regulado, la calle más Tugomerjeva o área que rodea a 180.000 euros búsqueda de un cliente conocido. El registro es posible con cita previa.

Ljubljana Siska; dy dhoma apo tre dhoma apartament në bllok të bukur ose kulla, mundësisht me parking të rregulluar, shumica rruga Tugomerjeva apo zonën përreth për 180.000 euro kërkimi për një klient të njohur. Kontrolloni në është e mundur sipas marrëveshjes paraprake.

Ljubljana Siska; två rum eller tre-rums lägenhet i fint block eller torn, helst med reglerad parkering, mest Tugomerjeva gatan eller omgivningen att 180.000 EUR sökandet efter en känd kund. Incheckning är möjligt efter överenskommelse.

Njoftime të ngjashme

Apartament studio Ljubljana, Šiška, Šiška

Kërkoj të blej
Madhësia: 65,00
Çmimi: 120.000,00

Apartament apartament me 2 dhoma Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad

Kërkoj të blej
Madhësia: 65,00
Çmimi: 170.000,00

Apartament apartament me 2 dhoma Ljubljana, Moste Polje

Kërkoj të blej
Madhësia: 65,00
Çmimi: 165.000,00

Apartament apartament me 2 dhoma Ljubljana, Šiška

Kërkoj të blej
Madhësia: 60,00
Çmimi: 230.000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al