Tokë Për ndërtim Tiranë, Tiranë, Çmimi: 36,00 € / m² (~ 144.000,00 €)

Gjeni rrugën tuaj

Vende interesante

Trego vende interesante në largësi prej:

Informacione bazë

Çmimi:
36,00 € / m² (~ 144.000,00 €) 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
AP-130
Lloji i pronës:
Tokë
Tipi:
Për ndërtim
Shteti:
Shqipëri
Zona/Fshati:
Tiranë, Tiranë
Përshkrimi i Zonës:
Ne Qender te Komunes Farke dhe fare prane Shkolles se kesaj Komune.
Madhësia:
0,00 m²
Tokë:
4.000,00 m²
Të tjera:
Me hipotek

Kontakti

Albania Prestige
Rr.“George W.Bush”, Godina Edal Center, Kati I-re, Dhoma Nr. 104, Tira
GSM:
+355 69 20 87099
Telefon:
+355 4 22 53 612
Fax:
+355 4 22 53 612

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Tokë Për ndërtim, Tiranë, Tiranë (Ne Qender te Komunes Farke dhe fare prane Shkolles se kesaj Komune.)

1 nga 3

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

The land for sale is located just 6km to the Center of Tirana . The land for sale is located in close proximity to existing housing in the center of the village of Farka. and infrastructure. Tow Minutes away from local services and amenities, schools, shops, etc. The total area is 17000 sqm, but it can also be sold in separate parcels. Smaller surface in sale is 4000 sqm. If the client decides to buy a small parcel of 4000 sqm , The owner of property guarantees the buyer of the construction permit for a villa, respecting procedural legal means. Of course, that the state taxes according to law for obtaining a construction permit must be paid from the buyer. The price of the 35 EUR / sqm is the cheapest in the whole area. So should run to become an owner with little ALL.
Toka ne shitje,ndodhet vetem 6 km larg Qendres se Tiranes,ne afersi te banesave ekzistuese, pothuajse ne Qender te Komunes Farke dhe fare prane Shkolles se kesaj Komune.Toka ndodhet ne nje pozicion shume te favorshem per Ndertim, pasi ka perreth saj institucione,bare,dyqane etj.. Siperfaqja e tokes ne shitje eshte 4000 meter katror. Nese klienti vendos ta bleje kete parcele toke prej 4000 meter katror, pronar i saj, garanton bleresin per ti ofruar ndihme per marrjen e lejes se ndertimit per nje vile,kuptohet duke respektuar procedurat ligjore.Sigurisht qe bleresi, eshte i detyruar te paguaj taksat e shtetit sipas Ligjit Shqiptar,per marrjen e Lejes se Ndertimit.Cmimi i Shitjes prej 36 Euro/m2 eshte aktualisht nje cmim teper interesant,madje nder cmimet me te uleta ne te gjithe zonen.

Njoftime të ngjashme

Tokë Për ndërtim Tiranë, Tiranë (Rruga Nacionale Tirane - Elbasan, Ibe, Berzhite)

Për shitje
Madhësia: 0,00
Çmimi: 30,00 € / m² (~ 90.000,00 €)

Tokë Për ndërtim Tiranë, Tiranë (Lunder, 50 m nga rruga nacionale Tirane - Elbasan)

Për shitje
Madhësia: 0,00
Çmimi: 160,00 € / m² (~ 880.000,00 €)

Tokë Jo për ndërtim Tiranë, Tiranë

Për shitje
Madhësia: 0,00
Çmimi: 70,00 € / m² (~ 700.000,00 €)

Tokë Bujqësore Tiranë, Tiranë

Për shitje
Madhësia: 0,00
Çmimi: 100.000.000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al