Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë, Çmimi: 400,00 € / m² (~ 24.000,00 €)

Informacione bazë

Çmimi:
400,00 € / m² (~ 24.000,00 €) 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
20110909HHFHI
Lloji i objektit:
Apartament
Tipi:
apartament me 2 dhoma
Shteti:
Albania
Zona:
Tirane, Tiranë
Kati:
7.
Sipërfaqja:
60,00 m²

Kontakti

BYLIS IMOBILIARE
Rr. Jordan Misja, perball Hipotekes, 1001 Tirana, Albania
GSM:
+355 69 40 93431
Telefon:
+35542403101
Fax:
+35542403101

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Apartament apartament me 2 dhoma, Tirane, Tiranë

Përshkrim

Shiten apartamente 1+1 me siperfaqe 60m2 kati-pare dhe VII banim cmimi 400€/m2

adresa erballe shkolles se kamzes.

Njoftime të ngjashme

Apartament apartament me nje dhome Tirane, Tiranë, Tirane

Për shitje
Sipërfaqja: 70,00
Çmimi: 1.500,00 € / m² (~ 105.000,00 €)

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Për shitje
Sipërfaqja: 67,00
Çmimi: 70.000,00

Apartament apartament me nje dhome Tirane, Tiranë, Tirane

Për shitje
Sipërfaqja: 56,00
Çmimi: 700,00 € / m² (~ 39.200,00 €)

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Për shitje
Sipërfaqja: 75,00
Çmimi: 45.000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint