Tokë Jo për ndërtim Tirane, Tiranë, Çmimi: 70,00 € / m² (~ 700.000,00 €)

Informacione bazë

Çmimi:
70,00 € / m² (~ 700.000,00 €) 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
201108249NG6I
Lloji i objektit:
Tokë
Tipi:
Jo për ndërtim
Shteti:
Albania
Zona:
Tirane, Tiranë
Sipërfaqja:
0,00 m²
Tokë:
10.000,00 m²

Kontakti

BYLIS IMOBILIARE
Rr. Jordan Misja, perball Hipotekes, 1001 Tirana, Albania
GSM:
+355 69 40 93431
Telefon:
+35542403101
Fax:
+35542403101

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Tokë Jo për ndërtim, Tirane, Tiranë

Përshkrim

Shitet toke are me siperfaqe 10000m2 me adrese Fushe Preze Tirane Rruga Rinas Fushe Kruje cmimi 70€/m2 ose mund te nderrohet me nje apartament ne Tirane.

Njoftime të ngjashme

Tokë Për ndërtim Tirane, Tiranë (Lunder, 50 m nga rruga nacionale Tirane - Elbasan)

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 160,00 € / m² (~ 880.000,00 €)

Tokë Bujqësore Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 100.000.000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint