Rezultati i kërkimeve : Më i shtrenjtë se €, Tirane, Vetemprona.com

Numri i rezultateve: 33

Apartament dupleks Tirane, Tiranë, Tirane (Zona \\\\)

Shitje
Sipërfaqja: 170,00
Çmimi: 260.000,00

Apartament apartament me 3 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane (Zona e Ish bllokut, Rruga Ismail Qemali)

Shitje
Sipërfaqja: 120,00
Çmimi: 1.800,00 1 600,00 € / m² (~ 192.000,00 €)

Komerciale zyre Tirane, Tiranë, Tirane (Ish Blloku: Rr. Brigada e VIII)

Qera
Sipërfaqja: 102,00
Çmimi: 5,00 € / m² (~ 510,00 €)

Toke per ndertim Vlore, Sarandë, Livadhja (Midis Sopikut dhe Vagalatit)

Shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 4,00 3,00 € / m² (~ 1.500.000,00 €)
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint