Rezultati i kërkimeve : Më i shtrenjtë se €, Tirane, Kerko ne shitje, toke, Albania

Numri i rezultateve: 2

Toke jo per ndertim Tirane, Tiranë

Kerko ne shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 45,00 € / m² (~ 522.000,00 €)

Toke per ndertim Vlore, Vlorë

Kerko ne shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 100,00 € / m² (~ 130.000,00 €)
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint