Rezultati i kerkimeve : Me i shtrenjte se €, Tirane, Kerko ne shitje, apartament, Albania

Numri i rezultateve: 2

Apartament apartament Tirane, Tiranë

Kerko ne shitje
Siperfaqja: 91,00
Cmimi: 930,00 € / m² (~ 84.630,00 €)

Apartament apartament Tirane, Tiranë

Kerko ne shitje
Siperfaqja: 102,78
Cmimi: 700,00 € / m² (~ 71.946,00 €)
  • Kerkim
  • Kerkim i shpejt
Kerko

shembuj:
apartament me qera Tirane
bli shtepi Durres
shes apartament Emri i agjensise

Kendi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint