Societe Generale Albania

Rr. Abdyl Frasheri”, EGT Tower, P. 11/1, 1000 Tirana – Albania, Tiranë
Tel.: +355 (0) 4 2272 790/1 ext 9147
Fax: +355 (0) 4 2272 781
GSM: +355 (0) 686088747

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Lidhje me faqen e internetit: Societe Generale Albania

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint