Irea Property

Blv. Vlore-Skel, Kulla Aleksandria kati II, Vlore, AL 033, Vlorë
Tel.: +355 69 2125 229
GSM: +355 69 2125 229

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Lidhje me faqen e internetit: Irea Property

Numri i rezultateve: 40

Apartament apartament me 2 dhoma Vlore, Vlorë, Vlore

Shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 61.000,00 57 000,00

Komerciale zyre Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 550,00
Çmimi: 12,00 € / m² (~ 6.600,00 €)

Apartament apartament me nje dhome Vlore, Vlorë, Vlore

Shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 54.000,00 50 000,00

Apartament apartament me 2.5 dhoma Vlore, Vlorë, Vlore

Shitje
Sipërfaqja: 110,00
Çmimi: 82.500,00

Apartament apartament me nje dhome Vlore, Vlorë, Orikum

Qera pushim
Sipërfaqja: 70,00
Çmimi: 140,00

Apartament apartament me 2 dhoma Vlore, Vlorë, Vlore

Qera pushim
Sipërfaqja: 120,00
Çmimi: 350,00

Apartament studio Vlore, Vlorë (Uji i Ftoht)

Shitje
Sipërfaqja: 58,00
Çmimi: 58.000,00

Apartament apartament Vlore, Vlorë (Uji i Ftoht)

Shitje
Sipërfaqja: 85,00
Çmimi: 85.000,00

Apartament studio Vlore, Vlorë (Uji i Ftoht)

Shitje
Sipërfaqja: 45,00
Çmimi: 40.500,00

Apartament apartament me 2.5 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 120,00
Çmimi: 2.500,00 € / m² (~ 300.000,00 €)

Apartament apartament me nje dhome Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 86,00
Çmimi: 73.100,00 67 000,00

Apartament apartament me 2.5 dhoma Vlore, Vlorë, Vlore

Shitje
Sipërfaqja: 90,00
Çmimi: 50.000,00 45 000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint