BYLIS IMOBILIARE

Rr. Jordan Misja, perball Hipotekes, 1001 Tirana, Albania, Tiranë
Tel.: +35542403101
Fax: +35542403101
GSM: +355 69 40 93431

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Lidhje me faqen e internetit: BYLIS IMOBILIARE

Numri i rezultateve: 223

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë (KOMUNA E PARISIT)

Shitje
Sipërfaqja: 80,40
Çmimi: 900,00 € / m² (~ 72.360,00 €)

Qender tregtare qender tregtare Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 37,00
Çmimi: 1.100,00 € / m² (~ 40.700,00 €)

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 60,00
Çmimi: 400,00 € / m² (~ 24.000,00 €)

Apartament apartament me 2 dhoma + bufe Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 107,00
Çmimi: 500,00 € / m² (~ 53.500,00 €)

Shtepi Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 93,60
Çmimi: 400,00 € / m² (~ 37.440,00 €)

Toke jo per ndertim Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 70,00 € / m² (~ 700.000,00 €)

Ndertesa te tjera ferme Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 262,00
Çmimi: 110.000,00

Toke Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 100.000.000,00

Toke jo per ndertim Tirane, Tiranë

Kerko ne shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 45,00 € / m² (~ 522.000,00 €)

Apartament apartament Tirane, Tiranë

Kerko ne shitje
Sipërfaqja: 91,00
Çmimi: 930,00 € / m² (~ 84.630,00 €)

Toke per ndertim Vlore, Vlorë

Kerko ne shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 100,00 € / m² (~ 130.000,00 €)

Toke per ndertim Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 400.000,00

Apartament apartament Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 118,50
Çmimi: 75.000,00

Apartament apartament Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 132,00
Çmimi: 85.000,00

Qender tregtare qender tregtare Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 185,00
Çmimi: 1.700,00

Apartament apartament Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 108,00
Çmimi: 700,00

Toke per ndertim Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 70,00 € / m² (~ 1.750.000,00 €)

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint